Maak hier een afspraak

Anita Westerman:

‘Mijn passie is om mensen mooier te maken’

Iedereen heeft ander haar; lang, kort, dun, dik, steil of krullend. Welk type haar je ook hebt: als allround kapper maak ik voor jou een exclusieve haarstijl dat perfect bij je past. Je ziet er op je allermooist uit, straalt van zelfvertrouwen en dat mag natuurlijk iedereen zien.

STERK hair & beauty

  • Altijd dezelfde kapster
  • Geen lange wachttijden
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding
  • Professioneel
  • Goed advies over haar en product

Maak een afspraak

Hoe het allemaal is begonnen

Historie

In februari 2017 heb ik bij de Facefacts Academy te Heerenveen mijn opleiding succesvol afgerond. 

Al van jongs af aan was ik altijd met haren en make up bezig. Ik vind het mooi om te kijken welk kapsel bij iemand past. 

Het ondernemen, het persoonlijk contact met klanten en de vrijheid om ieder moment van de dag mijn werk op een andere plek te mogen uitvoeren is wat het mijn passie maakt om als thuiskapper in de omgeving Vinkenbuurt/Nieuwleusen te werken. Iedere klant in zijn eigen omgeving tevreden achterlaten met zijn of haar kapsel, is mijn stimulans en motivatie in mijn werk als ambulant kapster.

Ik blijf cursussen en opleidingen volgen, zodat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken. Zo kan ik de kwaliteit, die bij mij hoog in het vaandel staat, waarborgen. Overigens werk ik om die reden alleen met kwaliteitsproducten. Ik zie u graag bij mij in de salon!

Anita Westerman

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.